Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Bilthoven Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Bilthoven

Wij verhelpen jouw riool verstopping

BILTHOVEN

Riool ontstoppen Bilthoven?

Riool ontstoppen Bilthoven? De beste manier om een riool te ontstoppen is het probleem zelf oplossen. Op deze manier heb je zo min mogelijk (stank)overlast. Alleen is het oplossen van je rioolverstopping niet altijd makkelijk. Het kan zijn dat je vragen hebt, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer je vragen hebt. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 030 308 09 91 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Bilthoven staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

De grote vraag bij het ontstoppen van een riool is: op welke plaats bevindt de verstopping zich? Teven is dit het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het kan zijn dat het water in de gootsteen begint te borrelen op het moment dat je de wc doorspoelt. Of dat het water niet goed wegloopt. Dit zijn voorbeelden die een een verstopping in de rioleringsleidingen verklaren. Hierbij is het verstandig om er specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Weer in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter de afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een goede manier. Dit kun je doen door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Is dit niet geval, dan heb je toch last van een verstopping. In dat geval kun je het beste bellen met 030 308 09 91 om jouw situatie te bespreken.

Ontstoppen Bilthoven Logo
Loodgieter ontstoppen Bilthoven afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een zeer krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Om die reden kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Wil je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat je erg professioneel en beheerst te werk gaat. Je wilt natuurlijk niet dat de hele badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer een aantal minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Bilthoven op 030 308 09 91.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Je drukt de flexibele ontstoppingsveer eenvoudig in de afvoer. Spoel de afvoerbuis vervolgens goed door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Wilt het niet lukken? Of schakel je liever door een riooldeskundige doen? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, kunnen we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur staan. Bel ons via 030 308 09 91.

Ontstoppen afvoer Bilthoven
Ontstoppingsdienst Bilthoven

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een zeer verantwoorde methode bij het ontstoppen van een riool. De plopper creëert druk en hiermee moet de verstopping verholpen worden.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Het je hebt idee dat het gelukt is? Spoel de afvoer dan goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Bilthoven op 030 308 09 91.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Op deze pagina is soda al vaker als een effectieve ontstoppingsmanier genoemd. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Daarentegen is soda ook opzichzelfstaand een goede methode bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit zelf kan doen.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken wanneer een doucheputje, wastafel of gootsteen verstopt is geraakt.

Wilt het nog niet echt lukken? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Bilthoven op 030 308 09 91.

Ontstoppen Bilthoven Leiding
Riool ontstoppen Bilthoven graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Veel bouw- en supermarkten bieden ontstoppingsmiddelen aan. Echter raden wij het gebruik van deze middelen af. Het gebruik van deze middelen kan namelijk resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking. Het is mogelijk dat de binnenkant van de leidingen aangetast wordt.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Bilthoven op 030 308 09 91.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed? Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben allemaal jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Bilthoven en omstreken? Dan kunnen we je vaak dezelfde dag nog helpen.

Bel daarom nu naar 030 308 09 91.

Graven riool Bilthoven

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-bilthoven

WC verstopt

Heb je te maken met een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Bilthoven. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Bilthoven!

loodgieter-bilthoven-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer door zoals het hoort? En woon je in Bilthoven en omstreken? Maak nu een afspraak en wij staan binnen no-time bij je op de stoep!

loodgieter-in-bilthoven-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Bilthoven

Woon jij in Bilthoven en omstreken? En wil jij problemen in je riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak direct een afspraak!

loodgieter-bilthoven-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Bilthoven

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Bilthoven.

Loodgieter Bilthoven Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken met een verstopt doucheputje? En woon jij in de buurt van Bilthoven? Neem dan vrijblijvend contact op met Ontstoppen Bilthoven! Wij zorgen voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Bilthoven

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 030 308 09 91. De ontstoppers van Ontstoppen Bilthoven staan voor je klaar.

Verstopping Bilthoven

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Bilthoven!

Riool Bilthoven

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Bilthoven Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Bilthoven. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Bilthoven

Bij ons heeft Ontstoppen Bilthoven de riolering vervangen en een verstopping in de wc verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

FC De Bilt

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Bilthoven.

Vrijwillige Brandweer Kazerne Bilthoven

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 308 09 91

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Bilthoven

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Bilthoven