Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Bilthoven Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Bilthoven

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

BILTHOVEN

Afvoer verstopt Bilthoven?

Afvoer verstopt Bilthoven? Op het internet worden veel verschillende manieren en gereedschappen aangeboden, waarmee jij mogelijk je afvoer kan ontstoppen. Het kan soms lastig zijn om erachter te komen welke manier nou wel, en welke nou niet werkt. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je diverse tips en uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een afvoerverstopping? Bel snel en vrijblijvend naar 030 308 09 91 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Bilthoven

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij het ontstoppen van een afvoer in de omgeving van Bilthoven? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Bilthoven, kunnen snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Dit doen wij allemaal om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat kan houden.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Bilthoven lost het op! Neem gerust contact op met één van onze medewerkers via 030 308 09 91 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Bilthoven Logo
Loodgieter ontstoppen Bilthoven afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping, is erg groot. In een aantal gevallen kun je dit zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben een aantal waardevolle tips voor jou op rij gezet.

Is het ontstoppen hierna nog niet gelukt? Neem dan contact op voor een snelle service op 030 308 09 91. Ontstoppingsdienst Bilthoven helpt je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt steeds vaker voor dat elektrische apparaten (denk bijvoorbeeld aan een wasmachine of vaatwasser) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Om die reden doe je er goed aan deze te controleren.

Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Hopelijk is met deze relatief eenvoudige stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Bilthoven
Afvoer verstopt Bilthoven

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig zijn vrijwel alle afvoeren voorzien van een sifon. Een sifon is de stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Een sifon is te herkennen aan de zwanenhals-vorm in de afvoer. Het kan gebeuren dat de zogeheten sifon niet meer optimaal werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe kan je dit probleem verhelpen? Veel sifons zijn eenvoudig los te halen. Vervolgens kan je het vuil eruit halen. Draai daarna de sifon er weer terug op de oude plek. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) erg goed kan werken wanneer je afvoer verstopt zit door een ophoping van haren, of iets anders flexibel is.

Hoe verhelp je dit probleem? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je ziet het beste resultaat wanneer je het zuiveringszout een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng de baking soda dan aan met azijn.

Ontstoppen Bilthoven Leiding
Riool ontstoppen Bilthoven graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Zet je plopper eerst op de afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht omhoog en omlaag. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Bilthoven om jouw klus te bespreken met onze experts via 030 308 09 91.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Wanneer het gelukt is, merk je direct het verschil. Stroomt het water goed door? Dan heb je de verstopping succesvol ontstopt.

Is het probleem niet minder geworden? Neem dan snel en gemakkelijk contact op via 030 308 09 91. Dan zorgt Ontstoppingsdienst Bilthoven voor de rest!

Graven riool Bilthoven
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een leidingbreuk. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Op het moment dat een riool verkeerd is aangelegd of dat hij verkeerd gebruikt wordt, wordt de kans op een verstopping groter.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Wanneer dit het geval is, ligt het probleem ingewikkelder.

Er zijn dus diverse manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Heb jij ook last van een verstopte afvoer en wil je dat deze zo snel mogelijk wordt ontstopt? Bel dan direct naar 030 308 09 91.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom wij veel waarde hechten aan de staat van de afvoer. Je kunt hier zelf ook aan bijdragen, door goed te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen, maar gewoon weg te gooien in de daarvoor bestemde container.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk. Om die reden is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit kan hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 030 308 09 91.

Loodgieter Bilthoven Ontstoppen
WC ontstoppen Bilthoven

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van verschillende factoren. Onder andere van de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat zeker is, is dat wij altijd aan de slag gaan voor een eerlijke prijs. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer jij akkoord gaat met de vooraf opgegeven prijs.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je direct oplossing voor jouw afvoer? Neem dan direct contact op met 030 308 09 91.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-bilthoven

WC verstopt

Heb je te maken met een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Bilthoven. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Bilthoven!

loodgieter-bilthoven-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Bilthoven

Spoelt je gootsteen niet meer door zoals het hoort? En woon je in Bilthoven en omstreken? Maak nu een afspraak en wij staan binnen no-time bij je op de stoep!

loodgieter-in-bilthoven-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Bilthoven

Woon jij in Bilthoven en omstreken? En wil jij problemen in je riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak direct een afspraak!

loodgieter-bilthoven-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Bilthoven.

Loodgieter Bilthoven Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken met een verstopt doucheputje? En woon jij in de buurt van Bilthoven? Neem dan vrijblijvend contact op met Ontstoppen Bilthoven! Wij zorgen voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Bilthoven

Heb jij te maken met een afvoerverstopping? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Bilthoven en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 030 308 09 91.

Verstopping Bilthoven

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Bilthoven

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Bilthoven Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Bilthoven. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Bilthoven

Bij ons heeft Ontstoppen Bilthoven de riolering vervangen en een verstopping in de wc verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

FC De Bilt

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Bilthoven.

Vrijwillige Brandweer Kazerne Bilthoven

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 308 09 91

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Bilthoven

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Bilthoven